Referanser

 

"Hammertime Bygg totalrenoverte store deler av huset vårt i april/mai/juni 2019. Vi har vært utrolig imponerte over både sluttresultatet og prosessen. Vi hadde et stort tidspress (da vi ventet et nytt familiemedlem), noe de tok veldig seriøst og leverte alt arbeid til avtalt tid. De har vært ekstremt profesjonelle og ryddige, til både vår og våre naboers store glede. Arbeidet er utrolig pent og nøyaktig gjort og vi fikk gode anbefalinger underveis. Alt arbeidet ble også dokumentert underveis, og levert til oss på en minnebrikke i etterkant (feks membran, isolasjon i takene etc), noe vi var veldig imponerte over og feks kan vise frem ved videre salg. Det vi kanskje satte aller størst pris på, var totalansvaret de tok. De organiserte absolutt alt av leveranser etc og dette gjorde at hele prosessen ble utrolig lite stressende for oss. Vi kan anbefale Hammertime Bygg på det varmeste!"

 

Benedicte og William

 

Total renovation Townhouse, Ullern.

 

"Tett og god kommunikasjon underveis, god fremdrift og håndverk av ypperste kvalitet. Fornuftige innspill og ideer til løsninger når en bolig fra 1970-tallet skulle tilpasses dagens krav og standard. Vi kan gi Hammertime Bygg våre aller beste anbefalinger."

 

Størkson og Kvile

 

Totalrenovering av enebolig i Asker

 

“We were both delighted with the kitchen installation that Hammertime did for us. Ben and the team were very professional and were able to put into reality the plans we had made. From the first meeting to the job being completed they were very thorough and communicated clearly with us when decisions needed making. All works we’re completed on schedule and within the price from our quote with mess and distribution to the rest of the house kept to a minimum.

 

10/10!"

 

Chris & Ellen

 

Kitchen Renovation Holmlia

 

Rehabilitering Entree, Stue, Kjøkken, Oppholdsrom

 

 

"Vi er veldig fornøyd med oppussingen og arbeidet som Hammertimebygg har utført hos oss. De har vært flinke og jobbet med stor nøyaktighet. Vi likte spesielt godt at det hele tiden har vært en god kommunikasjon hvor vi har blitt oppdatert på hvordan arbeidet ligger an. Dersom det oppstod utfordringer underveis var de tidlig ute med å drøfte det med oss.

Vi anbefaler Hammertimebygg på det sterkeste."

 

Øystein og Hanna

Bogerud

 

Rehabilitering i Rykkinn

 

Etterisolering og rehabilitering bad 1 etg Tomannsbolig

David og Lisbeth

Rykkinn

 

Terasse i Lysaker

 

Ny Terrasse

Kristin

Lysaker

 

Tok Totalansvar

 

Kebony Terrasse

"Generelt synes vi dere var veldig ryddige, tok totalansvar, leverte i henhold til tid og kvalitet. Det er skjelden man slipper å følge opp hvert steg på egenhånd, og i dette tilfellet så fikset dere alt på en strålende måte. Tusen hjertelig!''

Stig og Stine

Ullerntoppen

 

Kjøkken fra Kvik

 

Kvik Kjøkken

Birger

Skøyen

 

Bad i Bekkestua

 

Rehabilitering bad 2 etg Rekkehus

Joacim

Bekkestua

 

Rehabilitering i Nordstrand

 

Rehabilitering Bad 1 etg

Elise og Jan

Nordstrand

 

Rehabilitering i Ullern

 

Total rehabilitering 1. og 2. etg Rekkehus

Bjørnar og Silje

Ullern

 

Flislegging i Vinderen

 

Flislegging Kjøkken (Flis: Fired Earth, Bygdøy Alle)

Laila og Just

Vinderen

 

Bad i Holmlia

 

Rehabilitering Bad 2 etg

Jo og Sarah

Holmlia

 

Benjamin Coon
466 48 828

benjamin@hammertimebygg.no

Tunfaret 1, 0373 Oslo

Org.nr: 911 873 400

Anthony Aynsley

977 82 274

ant@hammertimebygg.no

Copyright © Hammertime Bygg A/S All Rights Reserved