Om Hammertime

WORKING SINCE 2013


Hammertime Bygg A/S ble etablert våren 2013 av newzealandske Anthony Aynsley og australske Karl Gregory. Begge endte opp i Norge etter å ha forelsket seg i hver sin norske jente, og de møttes på rugbybanen for over 10 år siden. Etter å ha jobbet sammen i over 5 år med mange velutførte oppdrag, bestemte de seg for å etablere Hammertime Bygg A/S.

HVA VI TILBYR

 

Hammertime Bygg A/S er et hovedentreprenørfirma. Vi har et godt samarbeid med elektrikere, rørleggere, malere, flisleggere, ventilasjonsmontører, blikkenslagere og gravere. Da er det enklere for deg som kunde å forholde deg til en kontaktperson. Vi kan kommunisere på både norsk og engelsk.


Begge har mye erfaring fra private rehabiliteringsprosjekter/oppussing og oppdrag innenfor næringslivet.


Alle snekkere kan sette opp en vegg eller liste en dør. Men i tillegg til det, er vi fokusert på å jobbe effektivt og bygge opp et positivt samarbeid med kunden og underleverandører. Alt for å oppnå hovedmålet: Å levere et solid og godt produkt til kunden hver gang - til riktig pris!

VI GARANTERER

  • UTMERKET KOMMUNIKASJON OG SAMARBEID i alle ledd i byggeprosessen, både på norsk og engelsk.

  • EN ÆRLIG TILNÆRMING til hvert prosjekt, uansett størrelse.

  • IKKE NOE TULL - vi bruker all vår erfaring til å levere profesjonelt arbeid som lever opp til dine forventninger.

  • RESPEKT FOR DIN EIENDOM mens vi jobber der. Vi holder arbeidsplassen ren og ryddig.

  • FLEKSIBILITET - vi vet at ikke alle byggeprosjekter går helt etter planen. Vi forstår at uforutsette utfordringer kan oppstå underveis og vi gjør alt for å tilpasse arbeidet til situasjonen og samarbeide med kunden om de beste løsningene.

  • FOKUS PÅ ET GODT RESULTAT - Hammertime Bygg A/S har som mål at den neste jobben alltid skal bli bedre enn den forrige.

  • SANS FOR HUMOR - vi tar alltid jobben på alvor, men det er lov å ha det gøy på jobb. Vi møter hver dag med godt humør og er genuint glad i jobben vår!

MEET OUR TEAM

Anthony Aynsley

97782274

ant@hammertimebygg.noKarl Gregory

40726665

karl@hammertimebygg.no