WHAT OUR CLIENTS SAY ABOUT US

Total Renovation - Ullern


De organiserte absolutt alt av leveranser etc og dette gjorde at hele prosessen ble utrolig lite stressende for oss. Vi kan anbefale Hammertime Bygg på det varmeste!


Benedicte and WilliamRenovation - Bogerud


De har vært flinke og jobbet med stor nøyaktighet. Vi likte spesielt godt at det hele tiden har vært en god kommunikasjon hvor vi har blitt oppdatert på hvordan arbeidet ligger an.


Øystein og Hanna


Total Renovation - Asker


Fornuftige innspill og ideer til løsninger når en bolig fra 1970-tallet skulle tilpasses dagens krav og standard. Vi kan gi Hammertime Bygg våre aller beste anbefalinger.


Størkson og KvileNew Terasse - Ullerntoppen


Generelt synes vi dere var veldig ryddige, tok totalansvar, leverte i henhold til tid og kvalitet. Tusen hjertelig!


Stig og StineKitchen Renovation - Holmlia 


From the first meeting to the job being completed they were very thorough and communicated clearly with us when decisions needed making.


Chris and Ellen


New Balcony - Ytre Enebakk


The guys were professional, easy going and very attentive to detail. 10/10!


Joel and Abby


PROJECT EXAMPLES

TOTAL RENOVATION - TOWNHOUSE IN ULLERN


Project DetailsHammertime Bygg totalrenoverte store deler av huset vårt i april/mai/juni 2019. Vi har vært utrolig imponerte over både sluttresultatet og prosessen. Vi hadde et stort tidspress (da vi ventet et nytt familiemedlem), noe de tok veldig seriøst og leverte alt arbeid til avtalt tid. De har vært ekstremt profesjonelle og ryddige, til både vår og våre naboers store glede. Arbeidet er utrolig pent og nøyaktig gjort og vi fikk gode anbefalinger underveis. Alt arbeidet ble også dokumentert underveis, og levert til oss på en minnebrikke i etterkant (feks membran, isolasjon i takene etc), noe vi var veldig imponerte over og feks kan vise frem ved videre salg. Det vi kanskje satte aller størst pris på, var totalansvaret de tok. De organiserte absolutt alt av leveranser etc og dette gjorde at hele prosessen ble utrolig lite stressende for oss. Vi kan anbefale Hammertime Bygg på det varmeste!


OPPUSSING I BORGERUD


Project Details


Vi er veldig fornøyd med oppussingen og arbeidet som Hammertimebygg har utført hos oss. De har vært flinke og jobbet med stor nøyaktighet. Vi likte spesielt godt at det hele tiden har vært en god kommunikasjon hvor vi har blitt oppdatert på hvordan arbeidet ligger an. Dersom det oppstod utfordringer underveis var de tidlig ute med å drøfte det med oss.

Vi anbefaler Hammertimebygg på det sterkeste.


WE CAN ALSO HELP YOU